Call Of Duty Modern Warfare II

 




Call of Duty (укр. «Поклик Обов'язку») — серія відеоігор у жанрі шутера від першої особи, присвячених Другій світовій війніхолодній війні, боротьбі з тероризмом, гіпотетичній Третій світовій війні, майбутнім та космічним війнам. Серія складається з сімнадцяти основних ігор і дванадцяти відгалужень. Спочатку серія створювалася для ПК, пізніше вона стала видаватись на ігрових консолях і портативних пристроях.

Call Of Duty Modern Warfare II продовжує перезапуск 2019 року та включає багатьох попередніх персонажів, зокрема Капітана Прайса, «Мило» чи «Привида». Це надійний шутер, який покращує багато елементів ігрового процесу та включає як сюжетний режим для одного гравця, так і захоплюючу змагальну та кооперативну багатокористувацьку гру. Пориньте прямо в дію та беріть участь у подіях, які сформують сучасний світ.

Події одиночної кампанії відбуваються через 3 роки після попереднього входу та зосереджуються на новому конфлікті, в якому бере участь Оперативна група 141. Коли під час ракетної атаки гине американський генерал, світ стоїть на межі глобального конфлікту. Саме тоді викликається оперативна група 141, щоб запобігти подальшій ескалації та взяти ситуацію під контроль. Але, природно, все не так просто і гравцям доведеться зіткнутися з багатьма супротивниками, серед яких терористична організація Аль-Куатала і наркокартель Лас Аламас. У CoD MW2 є така насичена діями історія, яка триматиме вас у настрої та не нудьгуватиме жодної секунди.

Коментарі